Konzervace (24 celkem)

Nejstarším způsobem konzervace hub pro pozdější použití je sušení. Dalším oblíbeným je nakládání do nálevů či do oleje nebo zamrazování. Méně známé je uzení hub nebo hlavně v Rusku používané kvašení. I koření je z hub výborné.

Název Nároč.
Čas Orig. Fotogalerie
Sušené houby 3  20 min. -
Zamrazené houby 3  20 min. toprecepty.cz
Houbové koření 3  20 min. -
Uzené houby 3  20 min. receptyonline.cz
Houby v nálevu (01) 3  30 min. -
Marinované houby 3  30 min. apetitonline.cz
Houby v oleji 2  40 min. makova-panenka.cz
Houby naložené v soli 3  50 min. -
Kvašené houby (03) 2  1 hod. receptyonline.cz
Kvašené houby (02) 2  1 hod. receptyonline.cz
Houby v nálevu (10) 2  1 hod. makova-panenka.cz
Kvašené houby (01) 2  1 hod. receptyonline.cz
Houbové matjesy 2  1 hod. toprecepty.cz
Houby v nálevu (07) 2  1 hod. vareni.cz
Houby v nálevu (08) 2  1 hod. vareni.cz
Houby v nálevu (02) 2  1 hod. makova-panenka.cz
Houby v nálevu (03) 2  1 hod. makova-panenka.cz
Houby v nálevu (04) 2  1 hod. makova-panenka.cz
Houby v nálevu (05) 2  1 hod. makova-panenka.cz
Houby v nálevu (06) 2  1 hod. makova-panenka.cz
Houbová čalamáda 2  1:05 hod. recepty.cz
Houby v nálevu (09) 1  1:10 hod. toprecepty.cz
Zavařená houbová pasta po italsku 1  1:20 hod. nahoubach.cz
Houby bez nálevu 3  2:40 hod. -
Kliknutím na hlavičku sloupce se tabulka podle něj seřadí