Na velké pánvi s troškou oleje dáme smažit zprudka nejprve pokrájenou cuketu (i se slupkou) a papriku.
Pak přidáme pokrájený pórek a žampiony a dále smažíme za občasného promíchání do té doby, než bude zelenina hotová na skus.
Zprudka smažíme proto, aby se nám zelenina a žampiony nezačaly dusit a kořeníme a solíme až na úplný závěr, protože by vše pustilo šťávu a nastalo by totéž.
Hotovou zeleninu dochutíme na závěr solí nebo sojovou omáčkou, případně také kořenící směsí jako maso a ještě krátce osmažíme.
Maso pokrájíme na nudličky nebo menší kostky, osolíme a okořeníme. Klobásu pokrájíme na kolečka. Na pánvi s trochou oleje nejprve začneme
smažit maso a po jeho zatažení přidáme k masu i kolečka klobásy. Smažíme dozlatova za občasného promíchání.
Smícháme zeleninovou i masovou směs a případně dochutíme troškou sladké chilli. Podáváme s čerstvým pečivem, tousty, topinkou, hranolkami, bramborem atd.
|