Postup |
|
Houby pokrájíme na menší kousky, pórek na drobno, dáme do mísy, přidáme koření, vejce a Solamyl,
promícháme a dle potřeby zahustíme ještě Solamylem (konzistence trošku řidší než na bramborák).
Na rozpálený olej klademe směs, z jedné vrchovaté lžíce je jedna placka. Pečeme dozlatova.
Krajíc chleba namažeme hořčicí, přidáme placku (smaženku) a ozdobíme kolečkem pórku.
|
|
|
|
|
Ingredience |
|
|
Směs libovolných hub |
|
Vejce 2-3 |
|
Solamyl (na 1 vejce 2 lžíce) |
|
Pórek |
|
Sojová omáčka |
|
Sůl, kmín, pepř, sladká paprika, koření na čínu |
|
Olej na smažení |
|
Chleba, hořčice |
|