Postup |
|
Na pánvi usmažíme cibuli dozlatova, přidáme pokrájené houby, opepříme, osolíme, okmínujeme a podusíme tak 20 minut.
Mezitím si uvaříme rýži a hrášek. Vše smícháme dohromady, přimícháme pokrájenou jarní cibulku a zelenou nať petržele.
Na talíři vytvoříme kopeček, posypeme nastrouhanou Nivou a přidáme zeleninový salát.
|
|
|
|
|
Ingredience |
|
Rizoto: |
|
Směs libovolných hub |
|
Rýže |
|
Zelený hrášek |
|
Cibule 2 |
|
Nať petržele |
|
Sádlo |
|
Sýr Niva |
|
Sůl, kmín, pepř |
|
Salát: |
|
Zelenina, různé druhy |
|
Cukr |
|
Ocet |
|
Olej 1 lžička |
|
Pepř |
|