Rizoto s houbami a strouhanou Nivou
Náročnost: 2  (35 min.) Originál: nahoubach.cz nahoubach.cz
Postup
Na pánvi usmažíme cibuli dozlatova, přidáme pokrájené houby, opepříme, osolíme, okmínujeme a podusíme tak 20 minut.

Mezitím si uvaříme rýži a hrášek. Vše smícháme dohromady, přimícháme pokrájenou jarní cibulku a zelenou nať petržele. Na talíři vytvoříme kopeček, posypeme nastrouhanou Nivou a přidáme zeleninový salát.

Ingredience
Rizoto:
Směs libovolných hub
Rýže
Zelený hrášek
Cibule 2
Nať petržele
Sádlo
Sýr Niva
Sůl, kmín, pepř
Salát:
Zelenina, různé druhy
Cukr
Ocet
Olej 1 lžička
Pepř